уторак, 14. септембар 2010.

DELUXE: AVISTA PHUKET RESORT & SPA

Na jednom brdašcu u delu Puketa koji se zove Kata Beach nalazi se Avista Phuket Resort & Spa, moderan hotel, pametno osmišljen i brižljivo uređen. Otvoren početkom novembra prošle godine, gostima nudi prvoklasno uživanje. Luksuz je tu pre svega u funkciji zadovoljenja potreba i ostvarenja lakšeg i lepšeg života. Avista Phuket ima, dakle, sve što je posetiocu potrebno za jedno izuzetno iskustvo...


Pri dolasku Vas očekuju piće dobrodošlice i narukvice od cveća. Lobi je prostran, sa brojnim sofama i divanima za sedenje i ležanje, a opuštajućoj i smirujućoj atmosferi doprinosi i mali bazen sa lokvanjima. Hotel ima 143 moderno uređene sobe, a kako i one najmanje među njima imaju preko četrdeset kvadrata, ubrajaju se u najprostranije na čitavom ostrvu. Svaka soba ima i svoj privatni balkon sa pogledom na more, bazen ili egzotični vrt.


Sobe su razvrstane u tri kategorije: Deluxe, Grand Deluxe i Avista Club. Sve one imaju velike udobne krevete i elegantna kupatila sa odvojenom kadom i tuš kabinom, a tu su i brojne druge pogodnosti, kao što su mini bar, frižider, set za pripremanje kafe i čaja, lcd monitor, dvd player, sef, radni sto, bežični internet, daska za peglanje, fen, kućni mantil i papuče... Gostima su na raspolaganju i dvadesetčetvoročasovni room service, satelitski tv program, mogućnost individualnog podešavanja sobne temperature... Grand Deluxe sobe, osim što su još prostranije od "običnih" Deluxe soba, imaju i kuhinjicu, namenjenu pripremanju lakih obroka.


U hotelu postoje još i elegantni jednosobni apartmani - One Bed Room Suite. Dvostruko su veći od ostalih smeštajnih jedinica, a čine ih spavaća soba, luksuzno kupatilo i salon za dnevni boravak.


Avista Phuket Resort & Spa ima bogate prateće sadržaje, među kojima su i odličan restoran, vinski podrum, dva bazena i jedan bazen za decu, klub za najmlađe, soba za zabavu, soba za rekreaciju, spa centar i soba za konferencije. Vinski podrum predstavlja ugodno mesto za uživanje uz bocu dobrog vina ili omiljeni koktel. Restoran En Vogue je, baš kao i čitav hotel, moderno uređen, a u prijatnom ambijentu gosti se mogu otisnuti na ukusno i egzotično putovanje kroz najčuvenije zapadne, bliskoistočne i dalekoistočne kulinarske tradicije.


Bazen je tu da uživanje u vodi i suncu, ali i lepim prizorima. U baru na bazenu služe se osvežavajuća pića, laki obroci - salate i sendviče - i ukusni dezerti. Zaštitni znak su kokteli koje mućkaju vrsni barmeni.


Soba za rekreaciju omogućava trening na modernim spravama, uz uživanje u omiljnim TV kanalima ili u pogledu na bazen. U sobi za zabavu gostima su na raspolaganju sto za bilijar, stoni tenis, stoni fudbal… Klub za decu je pravo mesto za najmlađe, jer su sadržaji osmišljeni tako da podstiču dečju radoznalost i kreativnost. Tu je još i soba za konferencije, koja može da primi stotinak ljudi.

Posebno iskustvo predstavlja boravak u hotelskom spa centru. Telo i dušu gosti mogu okrepiti Sukko Spa tretmanima, koji se zasnivaju na tradicionalnim tajlandskim wellness metodama. Recepti i procedure koji se prenose generacijama koriste se da dovedu duh i telo u stanje ravnoteže, pa se Sukko Spa tretmani sprovode bez dodatka hemikalija i sintetičkih boja i mirisa. A u cilju ultimativnog zadovoljstva i postizanja željenog efekta, prilagođavaju se individualnim potrebama i željama.


Avista Phuket Resort & Spa
je hotel arhitektonski dizajniran tako da se uklopi u svoje prirodno okruženje. Lepi bazeni, egzotičan vrt i živopisni prizori mora, prirode i okolnih brda čine boravak još lepšim iskustvom. Život je na ovom mestu lak i lep - sve je sređeno i doterano, sve je spremno i sve je na dugme. Pravo mesto za pravi odmor - kakav god odmor želeli da bude!




Fotografije: Avista Phuket Resort & Spa

www.avistaphuket.com

1 коментар: