четвртак, 2. септембар 2010.

DELUXE: RARINJINDA WELLNESS SPA & RESORT CHIANG MAI

RarinJinda Wellness Spa & Resort Chiang Mai, smešten u srcu tog lepog grada, goste vodi u svet mira, spokoja i istinskog uživanja. Nalazi se na obali reke Ping, u kraju koji je nekada bio trgovački centar Čeng Maija. Naspram bučnog gradskog života, stoji drvena građevina stara skoro vek i po. Staro zdanje od tikovine podigli su graditelji iz Burme, a arhitektonsko rešenje predstavlja spoj kolonijalnog i burmanskog stila. Danas je RarinJinda House deo kompleksa luksuznog hotela. U hotelu cene njenu istorijsku vrednost, pa su rešeni da očuvaju njen karakter, tako da su prilikom renoviranja korišćeni materijali isti ili vrlo slični izvornim. Nameštaj u tradicionalnom tajlandskom stilu goste takođe vodi put prošlih vremena. Hotel je dobitnih vredne nagrade - Architectural Conservation Award, koju za očuvanje istorijskog nasleđa, kulture i tradicije pod kraljevskim patronatom dodeljuje Asocijacija tajlandskih arhitekata.


Hotel ima trideset pet deluxe soba i apartmana, razvrstanih u četiri kategorije. Sve su smeštajne jedinice uređene u modernom stilu i sve imaju privatne verande sa kojih se pruža pogled na bazen ili na planinu Doi Sutep i reku Ping.

Na raspolaganju gostima su i Wellness Spa, koji je sam dobio više značajnih nagrada, Fitness and Yoga Studio, bazen na otvorenom i restoran na obali reke - Deck1 Exotic Scene & Cuisine... RarinJinda Wellness Spa & Resort Chiang Mai je dobitnik još nekoliko značajnih domaćih i međunarodnih priznanja, kao što su The Best Day Spa (Asia Spa and Wellness Festival Gold Awards 2009) i Outstanding Destinations Spa (Thailand Tourism Awards 2008).

RarinJinda Wellness Spa poznat je po izuzetnim terapeutima i modernoj tenhnologiji. Gostima nudi tretmane i masaže blagotvornog dejstva po zdravlje, negu i uživanje. Opremljen je po visokim međunarodnim standardima, a tradicija je u prvom planu: sve se zasniva na tradicionalnoj tajlanskoj masaži. Pristup je holistički, a tretmani su osmišljeni tako da revitalizuju i duh i telo. Posebnu aromu čitavom ugođaju daje tradicionalno tajlandsko gostoprimstvo.


Deck1 Exotic Scene and Cuisine je restoran veoma prijatnog ambijenta i još bolje kuhinje. Iz bilo kog dela restorana pruža se pogled na reku, dok gost sedi u prijatnoj senci velikih krošnji drveća. Gosti mogu mogu da probaju specijalitete koji predstavljaju fuziju tajlandske, drugih azijskih, ali i zapadnjačke kuhinje. U restoranu se služe doručak, ručak, popodnevni čaj i večera - u romantičnom ambijentu pod zvezdama.


RarinJinda Wellness Spa & Resort Chiang Mai nudi mogućnosti i za poslovne susrete. Moderno opremljena soba za konferencije, koja može da primi pedesetak ljudi, odlično je mesto za korporativna okupljanja - kao što je spa centar pravo mesto za okrepljenje nakon završenog posla.


Fotofrafije: RarinJinda Wellness Spa Resort Chiang Mai


www.rarinjinda.com

Нема коментара:

Постави коментар