понедељак, 15. новембар 2010.

EXCLUSIVE: INTERCONTINENTAL HUA HIN RESORT

Luksuzni InterContinental Hua Hin Resort zvanično je otvoren početkom novembra ove godine, pod okriljem je InterContinental Hotels Group (IHG). Smešten je na plaži, a gostima nudi luksuzne sobe i apartmane, izuzetne restorane, veliki otvoreni bazen, spa centar i banket salu sa dve terase. Osmišljen je kao nizak hotel (tri-četiri sprata) koji kombinuje elemente orijentalne i evropske arhitekture i dizajna, a odlikuju ga tradicionalno tajlandsko gostoprimstvo i izuzetna usluga. Jednostavan i elegantan, hotel savršeno reflektuje opuštenu i spokojnu atmosferu Hua Hina, odajući utisak mirne oaze, kao stvorene za odmor i predah.


Hotel se nalazi nedaleko od centra grada, a od prestonice ga deli samo 200 km, odnosno dva sata vožnje ili 35-minutni privatni transfer avionom. Otuda predstavlja odlično mesto za uživanje, ali i poslovne susrete i konferencije. U blizini hotela nalaze se restorani sa morskom hranom, lokalni bazari i mesta za izlaske, kao i golf tereni i nacionalni parkovi.

InterContinental Hua Hin Resort ima 119 luksuznih soba i apartmana, uključujući tri Ocean Front Pool Villas i La Résidence Royale Hua Hin. Sve sobe imaju dvadesetčetvoročasovnu uslugu ličnog batlera, kupatilo sa odvojenom kadom i tušem, balkon, radni prostor, lcd tv, dvd player, pristup internetu, telefon sa dve linije i govornom poštom, potpuno opremljen mini-bar, pribor za pripremanje kafe i čaja... Privatne vile imaju i privatne bazene.

Inspiration Space je prostor za poseban doživljaj – tu se predstavljena lokalna umetnička dela, sa namerom da i kod gostiju pobude inspiraciju i kreativnost. Gostima su na raspolaganju i mnogobrojne knjige i dvd-jevi. Mlađima je namenjen Planet Trekker, koji, pod budnim okom edukovanog osoblja, nudi zabavne aktivnosti za decu od 4 do 12 godina. Gosti mogu da koriste i moderno opremljen fitnes centar, kao i brojne druge pogodnosti hotela... Spa InterContinental je mesto za predah i uživanje u opuštajućoj atmosferi i tretmanima lica i tela koje sprovode profesionalni terapeuti. U ponudi su i Ayurvedic Yoga seanse, koje vode profesionalni instruktori, a održavaju se na plaži...

InterContinental Hua Hin Resort ima više zanimljivih restorana i barova... Pirom na meniju ima lokalne, tajlandske specijalitete, dok je Azure specijalizovan za internacionalnu kuhinju. Ono što izdvaja Leela Bar jeste džez muzika uživo, dok je Felicita rezervisana za ljubitelje italijanske kuhinje. Pool Bar je mesto gde se služe osvežavajuća pića i egzotični kokteli, a Roof Bar, uz laganu zakusku i koktele, na meniju ima i divan pogled na Sijamski zaliv...


Fotografije: InterContinental Hua Hin Resort

www.intercontinental.com